Поръчка и доставка

100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за цялата страна!

Поръчки, направени в сайта, се изпълняват в рамките на 2-4 работни дни, ако артикулите, които сте поръчали, са налични. Потвърждаването става чрез телефонно обаждане от нас или чрез SMS. В тях уточняваме адреса и времето за доставка. Ако даден продукт не е наличен, а го очакваме в упоменатия в сайта срок, то след като го получим, отново ще се свържем с Вас с телефонно обаждане или SMS, за да Ви уведомим за предстоящата доставка.

ПОРЪЧКА

За да поръчате от сайта PurplleGreen, трябва първо да изберете желания размер на артикула, след което да натиснете бутона “Купи” или “Поръчай”. Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта, и натиснете бутона “Приключване на поръчката”. След като го направите, трябва да изберете един от изброените начини за плащане: наложен платеж – плащане при доставка, с карта, чрез PayPal, Revolut или плащане с Easy Pay.

ДОСТАВКА

Доставката при поръчка от PurplleGreen е напълно безплатна за цялата страна до офис с куриерски фирми Еконт и Speedy. След като сме приели Вашата поръчка и сме уточнили подробностите около нея, ние ще Ви изпратим желаните артикули, ако са налични, в рамките на 2-4 работни дни. Това е стандартният срок, като изключваме първата седмица след кампании – намаление или колекция. Тогава този срок е по-дълъг и е упоменат на последната страница от поръчката Ви. Ако очакваме продуктите да бъдат налични в определения в сайта срок за наличност, то след като ги получим, ще се свържем отново с Вас чрез телефонно обаждане или SMS.

Shopping Cart