Замяна и връщане

БЕЗПРОБЛЕМНА ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

В PurplleGreen рискът от онлайн пазаруването е сведен до минимум!

Можете да замените или върнете всеки закупен от вас продукт в рамките на 14 дни от датата на получаването му. 

Ако има някакъв проблем с пратката, която сте получили – неподходящ размер или просто не ви харесва и не отговаря на очакванията ви – моля, свържи се с нас на тел: +359 886 019 663. Ние ще ви съдействаме подробно всички детайли и начина за замяна или връщане.

*Не подлежат на замяна или връщане артикули, които са изработени по индивидуални изисквания/размери на клиента.

ЗАМЯНА

Ако желаете да замените получения продукт за друг размер или друг артикул, моля, свържете се с нас на тел: +359 886 019 663, за да ви съдействаме за извършването на замяната.

Това, което вие трябва да направите, е да изпратите пратката си към нас без наложен платеж и задължително с включен преглед преди получаване до офис на Еконт, Speedy или до адреса, който ще ви дадем. Можете да го направите с избрана от вас куриерска фирма. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме отговорността да получите обратно продукта по замяната. Условието, на което трябва да отговаря дрехата, е да не е носена, прана или гладена, да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават целостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети (без те да са свалени).

Тъй като PurplleGreen доставя всички свои артикули БЕЗПЛАТНО, по-нататъшните последвали доставки при желание за ЗАМЯНА се поемат от клиента. От безплатна замяна могат да се възползват притежателките на PURPLLEGREEN Membership карти.

Моля, не премахвайте етикета от дрехата преди да сте я премерили.

Преди да предприемете каквито и да било действия, трябва да се свържете с нас на тел: +359 886 019 663.

ВРЪЩАНЕ

Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, то трябва да се свържеш с нас на тел: +359 886 019 663. Ние ще ви съдействаме как да попълните формуляра за връщане на продукт. Отново можете да го изпратите до офис на Еконт, Speedy или да използвате услугите на избрана от вас куриерска фирма. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане (да не е носена, прана или гладена, както и да е с оригиналните опаковка и етикети). След това, в рамките на един месец, но не по-рано от 7 работни дни, ще възстановим сумата по банков път на посочения от вас IBAN във формуляра за замяна и връщане.

Тъй като PurplleGreen доставя всички свои артикули БЕЗПЛАТНО, по-нататъшните последвали доставки при желание ВРЪЩАНЕ се поемат от клиента. От безплатно връщане могат да се възползват притежателките на PURPLLEGREEN Membership карти.

Имаме само 2 важни условия:

1) Артикулът да няма следи от третиране – да не е носен, пран и/или гладен

2) Артикулът трябва да е със запазен търговски вид и да бъде придружен с касова бележка, оригинални опаковки и етикети (без те да са свалени!). 

Всички пратки преминават през нашия строг качествен контрол преди изплащането на сумите. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще Ви бъде изплатена по банков път в рамките на един месец, но не по-рано от 7 работни дни. 

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙ ПРАТКИ, БЕЗ ДА СИ ПОПЪЛНИЛА ФОРМУЛЯРА ЗА ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ!

Благодарим ви! 🙂

Shopping Cart